Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Campania „Fii la tine-n țară la fel ca afară“ a ajuns în Brașov - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Campania „Fii la tine-n țară la fel ca afară“ a ajuns în Brașov

24 April 2020 - 11:14 AM Reciclare & Recuperare

180-0_rrCampania naţională de informare „Fii la tine-n ţară la fel ca afară” organizată de ECOTIC în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor a ajuns în Braşov, unde s-a bucurat de sprijinul primăriei.

Obiectivul este de a contribui la conștientizarea publicului românesc în privința comportamentului corect față de un anume tip de deșeuri: DEEE - deșeurile de echipamente electrice și electronice. Lansată pe 14 ianuarie 2020, campania include un spot video și este promovată atât pe posturi TV, cât și pe YouTube și în rețele de socializare. Detalii pe fiiintara.ecotic.ro.
„Sprijinim campania națională de informare a ECOTIC «Fii la tine-n țară la fel ca afară» cu privire la predarea corectă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Este important să colectăm DEEE-urile în mod responsabil, să avem grijă de mediu și să contribuim în mod activ la economia circulară, motiv pentru care încurajăm toți locuitorii Brașovului să predea electronicele uzate în mod responsabil“, a declarat primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.
Brașovenii sunt îndemnați să predea corect spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice la Centrul de colectare Eco Civica Center din Str. Carpaților nr. 60, unit 71, Metrom, de luni până vineri între o-rele 9:00 și 17:00. Deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate gratuit de la domiciliu sau de la sediul firmei de către Eco Civica Center, partener ECOTIC, iar cei interesați pot solicita acest serviciu la numerele de telefon 0742 400 404 sau 0756 200 201.
ECOTIC pune la dispoziția cetățenilor din mediul urban și rural servicii de colectare la domiciliu pentru deșeurile de echipamente electrice și electronice. Începând cu luna martie, ECOTIC va lansa campanii locale în orașele Iași, Cluj, Ploiești, Constanța și București.

 ECOTICAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare