Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 ECOTIC își extinde operațiunile de colectare a deșeurilor în Transilvania - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

ECOTIC își extinde operațiunile de colectare a deșeurilor în Transilvania

15 November 2019 - 05:04 PM Reciclare & Recuperare

DeşeuriAsociația ECOTIC își extinde activitatea în Transilvania pentru a veni în sprijinul cetățenilor și a contribui la colectarea corectă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și a deșeurilor de baterii si acumulatori.
Pe 27 septembrie 2019 s-a deschis ECOTIC Transilvania, centrul de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice, becuri, lămpi, baterii și acumulatori situat în comuna Florești, județul Cluj.
ECOTIC a anunțat că va organiza campanii de informare a cetățenilor. „Ne dorim ca fiecare cetățean să înțeleagă importanța colectării selective ca mijloc de protecție a mediului și de revalorificare a resurselor. Acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să venim mai aproape de zona Transilvaniei și a Banatului prin deschiderea ECOTIC Transilvania. Cetățenii și companiile din zonă au acum nu numai un centru de colectare, dar și o oportunitate de a se implica în proiecte de mediu și de conștientizare“, a spus Valentin Negoiță, președintele ECOTIC.
„Primăria Cluj-Napoca organizează anual campanii de informare și conștientizare a cetățenilor privind importanța procesului de colectare selectivă. Ca urmare a acțiunilor întreprinse, cantitățile de deșeuri reciclabile colectate de la populație în 2018 au crescut de peste două ori. Demersul dumneavoastră susține acțiunile autorităților locale organizate în scopul menținerii unui mediu cât mai curat“, a declarat Iulia Perșa, directorul biroului de presă al Primăriei Cluj-Napoca.
Prin intermediul ECOTIC cetățenii pot beneficia gratuit de ridicarea de la domiciliu a deșeurilor de echipamente electrice și electronice voluminoase în baza unei programări telefonice la 0747326842 sau 0748326842. Detalii suplimentare pe www. ecotic.ro.

Asociația ECOTICAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare