Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 AFTERHILLS, festivalul eco-friendly - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

AFTERHILLS, festivalul eco-friendly

07 September 2019 - 04:53 PM Reciclare & Recuperare

AFTERHILLS, festivalul eco-friendly Aflat în 2019 la cea de-a III-a ediție, AFTERHILLS a oferit experiențe green într-o locație de vis. Împreună cu Reciclad`OR, festivalul eco-friendly a încurajat publicul să se distreze și să recicleze.

AFTERHILLS #PRO RECYCLING
#NO TRASH #ZERO WASTE #ZERO POLLUTION

Desfășurat în mijlocul naturii, lângă pădurea Dobrovăț, la 20 km de Iași, festivalul a organizat activări de protejarea mediului încă de cum participanții au pornit la drum spre locație, prin mesaje pro mediu poziționate pe traseu și care au continuat inclusiv cu materialele reciclabile folosite de comercianții prezenți la eveniment.

La AFTERHILLS colectăm separat deșeurile din ambalaje pentru că numai împreună putem recicla tot!

Publicul a fost invitat să colecteze selectiv toate deșeurile din ambalaje la punctele de colectare special amenajate, să transmită un mesaj pentru planetă în green corner-ul Reciclad`OR și să spună stop poluării.

Arta reciclării

Un grup de artiști cu viziune în zona eco i-a surprins pe participanți cu opere create 100% din deșeuri reciclabile.

Am reciclat la festivalul eco-friendly cu cei mai în vogă artiști: Rita Ora, Don Diablo, Quintino și Sam Feldt, Morcheeba, Faithless DJ Set și Gareth Emery. În afară de aceste staruri au urcat pe scenă peste 100 de alți artiști naționali și internaționali.

Ediția AFTERHILLS 2019 s-a desfășurat la sfârșitul lunii august, pe parcursul a două weekenduri: AH #dici (23 - 25 august) a fost dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM și trance dornici să petreacă 72 de ore alături de cei mai în vogă artiști, iar AH #dicinu (30 august - 1 septembrie) a fost weekendul în care au performat artiști și trupe live, într-o atmosferă chill conturată de voie bună, ateliere creative și arte vizuale.

Reciclad`ORAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare