Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Pilotul de curse Alexandru Pițigoi și Ecologic 3R Ambalaje dau startul colectării selective - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Pilotul de curse Alexandru Pițigoi și Ecologic 3R Ambalaje dau startul colectării selective

07 September 2019 - 03:39 PM Reciclare & Recuperare

Doruleț Iorga, președintele Ecologic 3R Ambalaje SAEcologic 3R Ambalaje în parteneriat cu Alexandru Pițigoi, binecunoscutul pilot de curse și campion de raliu, au lansat campania de informare și conștientizare a necesității colectării selective a deșeurilor de ambalaje „Start colectării selective!“.

Campania se va desfășura pe parcursul sezonului competițional de automobilism sportiv, între lunile iulie și noiembrie 2019, și își propune „să transmită mesajul responsabilității față de mediu către publicul tânăr, activ și dinamic al curselor de automobilism sportiv, public cu care împărtășim aceleași valori: curaj, dinamism și implicare. Grija față de mediu este echivalentul grijii față de generația viitoare. Grija față de mediu este o necesitate“, a declarat pilotul Alexandru Pițigoi, vocea campaniei „Start colectării selective!“.

„2019 este un an greu pentru România din punctul de vedere al alinierii la obiectivele de colectare selectivă a deșeurilor de ambalaje. De acum, România va trebui să realizeze o cotă ambițioasă de colectare selectivă, inclusiv la nivel municipal. Populația va trebui să conștientizeze rapid rolul esențial pe care îl joacă în punerea pietrei de temelie a colectării selective la nivel municipal. Un cetățean responsabil trebuie să își înțeleagă rolul, iar noi suntem aici pentru a ajuta la clarificarea și asumarea acestui rol“, a declarat Doruleț Iorga, președintele Ecologic 3R Ambalaje SA.

Parteneriatul cu Alexandru Pițigoi ne aduce în contact cu unul dintre publicurile-țintă principale ale mesajului nostru de responsabilitate - tinerii interesați de sport, activi și implicați social, atenți la impactul asupra mediului. De asemenea, acest parteneriat face din mesajul nostru unul hotărât, viguros, cu accentul pe valorile noastre comune: îndrăzneală, implicare, responsabilitate.

„Cu o experiență de mai bine de 17 ani și cu o echipă de specialiști, suntem aliniați la obiectivele de țară ale României în domeniu și ne aducem aportul la realizarea acestora. Suntem implicați în partea de educare a publicului interesat de protejarea mediului înconjurător și dorim să facem parte din comunicatorii de impact ai mesajului colectării selective“, a menţionat Doruleț Iorga, președintele Ecologic 3R Ambalaje SA.

Ecologic 3R Ambalaje este o organizație de transfer de responsabilitate, unul dintre cei mai vechi și stabili operatori de pe piața managementului deșeurilor din România.

Ecologic 3R Ambalaje SA

CampanieAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare