Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 RECICLAD’OR a construit bicicleta eco şi a expus-o la Salonul Bicicletei 2019 - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

RECICLAD’OR a construit bicicleta eco şi a expus-o la Salonul Bicicletei 2019

10 May 2019 - 02:17 PM Reciclare & Recuperare

Bicicleta ecoPublicul a pedalat și reciclat la Salonul Bicicletei 2019, cea mai mare expoziție din sud-estul Europei, care reunește toți marii producători și importatori. Aproape 20.000 de vizitatori au avut ocazia să testeze cele mai noi modele de biciclete și să ia parte la activările eco RECICLAD’OR. Ediția a V-a a Salonului Bicicletei, cea din acest an, a adus pentru prima dată o abordare ecologistă.

Peste 100 de expozanți din industrie au fost prezenți la recenta ediție a Salonului Bicicletei, iar vizitatorii au testat biciclete electrice, trotinete electrice, choppere, scutere și chiar mașini electrice, accesorii și gadgeturi. Au fost prezenți producători, importatori, magazine de biciclete, comunități de bicicliști și diferite entități care activează în domeniu.

Bicicleta ecoRECICLAD`OR a pregătit special pentru acest eveniment bicicleta colectării selective și reciclării, construită numai din deșeuri reciclabile. A fost piesa de rezistență a întregului eveniment, unde toți vizitatorii au putut pre-colecta separat deșeurile de ambalaje.

Invitat special al evenimentului a fost campionul național la bike trial Orbán-Barra Gábor, care a făcut senzație cu săriturile lui, iar circuitul de pumptrack a fost adus la București special pentru acest eveniment. Ambasadoarea Olandei, doamna Stella Ronner-Grubačić, a participat la concursul de slowbiking organizat de partenerii din Olanda, iar Prințul Nicolae al României i-a încurajat pe participanți să pedaleze și să recicleze pentru un viitor mai sănătos și curat.

Asociația Go4fun a fost responsabilă cu îndrumarea și pregătirea copiilor și adulților spre folosirea bicicletei ca mijloc de transport pentru un stil de viață sănătos.

Alături de Asociația Go4fun, RECICLAD’OR i-a premiat pe micii și marii eco-bicicliști care au colectat selectiv deșeurile de ambalaje și au pedalat în cadrul salonului.

„Încurajăm colectarea selectivă, reciclarea și refolosirea deșeurilor reciclabile, obținând obiecte cum este bicicleta care a fost concepută și expusă de RECICLAD’OR special pentru acest eveniment. De asemenea, am stins lumina de Ora Pământului, pe 30 martie 2019 în intervalul 20:30 - 21:30 și încurajăm ca acest lucru să se întâmple cât mai des. Împreună ajutăm planeta să respire!“, a declarat Adriana Calcan, reprezentanta RECICLAD’OR.

ecologic

Bicicleta ecoAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare