Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 CRONIMET este prezent şi pe piaţa din România - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

CRONIMET este prezent şi pe piaţa din România

11 March 2019 - 01:53 PM Reciclare & Recuperare

LocaţiiUlrich Beck, un sociolog german, descrie globalizarea ca „faptul că de acum înainte nimic din ce se întâmplă pe planeta noastră nu este doar un proces local. Toate invențiile, victoriile și catastrofele afectează întreaga lume și trebuie să ne reorientăm și să ne reorganizăm viețile, acțiunile, organizațiile și instituțiile de-a lungul axei «locale-globale »“.

Reorientarea și reorganizarea pe o piață globală au fost inițiate de multe companii. Un exemplu este grupul CRONIMET din Germania. Acesta a început cu două depozite naţionale de deşeuri, dezvoltându-se într-un jucător global cu peste 70 de locații din întreaga lume. CRONIMET a început în 1980 în Karlsruhe și Düsseldorf, Germania, și s-a extins în Europa încă din primii ani de activitate. În 1995 CRONIMET a intrat pe piața africană, iar după doi ani şi pe piața americană, unde are acum 12 fabrici. În 2005 CRONIMET a intrat pe piața asiatică cu un reprezentant la Shanghai. De atunci este reprezentat ca jucător global pe toate cele patru continente. Cu toate acestea, pentru Grupul CRONIMET, globalizarea nu înseamnă doar extinderea afacerii, ci și apropierea de furnizori și clienți. Obiectivul este de a oferi cele mai bune soluții pentru partenerii săi de afaceri, ca furnizor global.

Sediu

Deşeurile metalice din diverse aliaje sunt generate în întreaga lume, de aceea reciclarea acestora trebuie să fie considerată ca o activitate care aduce valoare. Varietatea mare a componenţei deşeurilor ar trebui să permită reintroducerea cât mai multor metale secundare în procesul de producţie. Astfel, portofoliul CRONIMET include aliaje din oțel inoxidabil, oțeluri de mare viteză, metale dure, titan, precum și aliaje speciale. Distanțele scurte de transport și consultanța competentă în limba locală reprezintă atribute importante ale liderului specializat în reciclarea oțelului inoxidabil și a aliajelor speciale.

Sediu

Următorul pas făcut de CRONIMET este intrarea pe piaţa românească, umplând astfel golul situat între Turcia și Cehia. În București a fost deschis un birou de reprezentare pentru a oferi clienților și furnizorilor locali un partener de contact. Prin contactul local, CRONIMET va găsi o soluție potrivită pentru cerințele individuale, aliajele metalice și diferite forme de aliaj.

Contact CRONIMET în România:
Şerban Korek
Trader Europe
Korek.Serban@cronimet.de
www.cronimet.comAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare