Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 WEEE Forum a organizat Communication Day 2019 - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

WEEE Forum a organizat Communication Day 2019

10 March 2019 - 12:21 PM Reciclare & Recuperare

Communication Day 2019WEEE Forum a organizat la Bruxelles în data de 21 februarie a.c. „Communication Day 2019“, o întâlnire de o zi dedicată experților și activităților în domeniul comunicării din rândul organizațiilor membre. În cadrul ediţiei din acest an, participanții au făcut schimb de opinii, cunoştinţe și bune practici şi au pus bazele ediţiei din 2019 a „International E-Waste Day“. Astfel, cea de-a doua ediție a e-Waste Day va demara în data de 14 octombrie şi va dura timp de o săptămână, perioadă în care organizaţiile membre vor desfășura activități axate pe conștientizarea importanței colectării separate a deșeurilor electrice și electronice.
Printre exemplele de bune practici prezentate în cadrul evenimentului „Communication Day 2019“ s-au numărat şi campaniile naţionale ECOTIC de colectare responsabilă a DEEE-urilor şi DBA-urilor, prezentate de Valentin Negoiţă, preşedintele ECOTIC.

ecologicAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare