Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Un utilaj care reciclează orice fel de plastic - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Un utilaj care reciclează orice fel de plastic

12 October 2018 - 04:01 PM Reciclare & Recuperare

Adrian Griffiths, CEO Recycling TechnologiesRecycling Technologies intenționează să plaseze prima mașină de reciclare chimică la Binn Eco Park din Perthshire, Scoția, un utilaj capabil să recicleze anual 7.000 tone deșeuri de materiale plastice mixte. Mașina de reciclare RT 7000 va fi amplasată la Binn Eco Park la jumătatea anului 2019 și va transforma deșeurile de plastic în Plaxx, un ulei folosit la fabricarea de noi polimeri.
Conform raportului Recycling Technologies, utilajul are capacitatea de a recicla mai multe materiale plastice, inclusiv pe cele considerate nereciclabile. Marea Britanie produce în fiecare an 3,3 milioane tone metrice deșeuri de plastic, dar are o capacitate anuală de reprocesare a plasticului de numai 360.000 de tone.
Recycling Technologies va fi susținută de o organizație de transfer de responsabilitate care prin acest parteneriat va aduce beneficii clienților ei. Ecosurety investește în construirea infrastructurii interne de reciclare și sprijină reprocesarea materialelor plastice nereciclabile de unică folosință.
Noua unitate de asamblare a companiei din Swindon, Marea Britanie, are capacitatea de a produce 200 de utilaje RT 7000 pe an.

MD

Adrian Griffiths, CEO Recycling Technologies: „Schimbăm povestea plasticului oferind o soluție comercială pentru reciclarea chimică a deșeurilor din plastic care în prezent afectează mediul înconjurător“.Alte articole in rubrica Reciclare & Recuperare