Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Green Group a lansat aplicația SIGUREC pentru smartphone și tabletă care oferă acces la serviciul de preluare a deșeurilor de acasă - Reciclare & Recuperare | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Green Group a lansat aplicația SIGUREC pentru smartphone și tabletă care oferă acces la serviciul de preluare a deșeurilor de acasă

12 November 2015 - 04:23 PM Reciclare & Recuperare

Lansarea aplicaţiei SIGURECGreen Group, Institutul Verde şi Asociaţia Preţuieşte Viaţa au lansat aplicaţia SIGUREC pentru smart-phone şi tabletă, disponibilă pe sistemele de operare iOS şi Android (http://www.sigurec.ro/ro/aplicatia-sigurec).

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare, oferindu-le acces la serviciul de colectare din fața casei, SIGUREC MOBIL. Utilizatorii acestui serviciu sunt recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.

Totodată, aplicația oferă posibilitatea să:

 înregistrezi și monitorizezi performanțele de colectare, prin scanarea voucherelor eliberate de oricare dintre sistemele inteligente de colectare SIGUREC;
 calculezi cantitatea de CO2 salvată prin sortarea și trimiterea deșeurilor spre reciclare şi să
 te înscrii la concursuri cu premii, în funcție de performanțele de colectare.

Lansarea aplicaţiei SIGUREC

La evenimentul de lansare a aplicaţiei SIGUREC, Andreea Marin, noua imagine a Green Group, a prezentat şi a susţinut întreaga activitate de colectare şi reciclare prin sistemul SIGUREC.

SIGUREC, un acronim al expresiei „sigur reciclare“ este un proiect al grupului de reciclare Green Group, care a luat naștere în 2013, prin lansarea primei stații automatizate SIGUREC de preluare a reciclabilelor. În momentul de față, SIGUREC este cea mai modernă soluție de colectare pentru materiale reciclabile, prezentă în parcările sau în incinta supermarketurilor, în peste 30 de orașe din România.

Lansarea aplicaţiei SIGUREC

Soluțiile SIGUREC sunt automatizate și au la bază un software inteligent care identifică deșeurile, le înregistrează și, în felul acesta, se asigură trasabilitatea materialelor de la cetățeni către fabricile de reciclare. Totodată, oferă recompense sub forma voucherelor de reducere la cumpărături, în funcție de tipurile de deșeuri și de cantitățile acestora.

Lansarea aplicaţiei SIGUREC

Odată cu aplicația SIGUREC și serviciul SIGUREC MOBIL de preluare a deșeurilor din fața casei, Green Group lansează și cel mai interactiv concurs de reciclare în perioada 07 octombrie 2015 - 31 martie 2016. Astfel, cei care aleg să trimită deșeurile în fabricile de reciclare prin sistemele inteligente SIGUREC, primesc vouchere ce includ un cod QR și un cod numeric unic. Prin scanarea codului QR prin aplicația SIGUREC sau prin introducerea numărului unic pe site-ul www.sigurec.ro, utilizatorii acumulează puncte cu care se pot înscrie la concursurile active. În funcție de punctele acumulate, la finalul campaniei se extrag 2000 de seturi de sacoșe pentru colectarea deșeurilor, 15 biciclete Pegas, 3 tablete iPad mini, 2 trotinete electrice E-twow, 2 telefoane iPhone 6 și marele premiu, o mașina Toyota Yaris Hybrid.

Despre Green Group:

Green Group este singurul parc industrial de reciclare a deșeurilor din România și cuprinde șase companii: GreenTech SA - reciclează deșeurile de mase plastice, GreenFiber International SA - produce fibră sintetică poliesterică și banda din PET 100% reciclat, GreenWEEE International SA - tratează și reciclează deșeurile electrice și electronice,  GreenLamp Reciclare SA - tratează și reciclează deșeurile de echipamente de iluminat uzate, Greenglass Recycling- reciclează materialele de sticlă și Total Waste Management SRL, furnizor integrat de servicii de management al deșeurilor.

ecologicAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare