Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Şi DiCaprio ne cere oprirea defrişărilor - Eco-life | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Eco-life

Şi DiCaprio ne cere oprirea defrişărilor

03 April 2017 - 03:10 PM Eco-life

Un apărător al pădurilor româneştiLeonardo DiCaprio a postat pe contul său de Instagram o fotografie care arăta un grup de voluntari Greenpeace adunând gunoaiele din pădurile din România. În descrierea imaginii, starul american a menționat că bazinul râului Argeș este o zonă amenințată de defrișările ilegale și că Guvernul României ar trebui să protejeze pădurile.

„Voluntarii Greenpeace strâng gunoaie în pădurile din România, lângă lacul Vidraru, în bazinul hidrografic al râului Argeș, o zonă amenințată de exploatarea forestieră ilegală și distrugerea pădurii. Luna trecută, voluntari Greenpeace din 11 țări (România, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Ungaria, Croația, Finlanda, Slovacia, Slovenia și Elveția) au început să carteze una dintre cele mai bătrâne păduri din Europa, cu scopul de a sublinia necesitatea ca Guvernul României să o protejeze din punct de vedere legal“, a scris actorul.

ecologicAlte articole in rubrica Eco-life