Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Kaufland a lansat primele haine 100% sustenabile - Dezvoltare durabilă | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Dezvoltare durabilă

Kaufland a lansat primele haine 100% sustenabile

09 February 2020 - 01:21 PM Dezvoltare durabilă

178-5_lrDin 7 ianuarie 2020 în magazinele Kaufland sunt disponibile primele haine 100% sustenabile din România, care sunt confecționate din plastic reciclat și din bumbac organic certificat GOTS.
Gama Newletics, marcă proprie a companiei Kaufland, cuprinde articole sportive pentru bărbați și femei la fel de practice și confortabile ca acelea cu care suntem obișnuiți. „Poliesterul este certificat Global Recycle Standard. În fabricarea hainelor sunt folosite între 10 (pentru un tricou) și 15-20 de PET-uri reciclate (pentru colanți). Ele sunt colectate din oceane, curățate, tocate, topite și apoi trase pe fir. Chiar și ambalajul este sustenabil, pentru confecționarea lui fiind utilizată hârtie reciclată și o cantitate redusă de cerneală“, au declarat reprezentanții companiei. Mai mult decât atât, după purtare toate hainele pot fi din nou reciclate.

Irina TomșaAlte articole in rubrica Dezvoltare durabilă