Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Ducem lipsă de proiecte câștigătoare - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

Ducem lipsă de proiecte câștigătoare

09 February 2020 - 01:43 PM Afaceri & Finanţări

178-9_rrNici un proiect românesc de cercetare nu a reușit să câștige concursul cu fonduri europene organizat de European Research Council, un organism public pentru finanțarea cercetărilor științifice și tehnologice din Uniunea Europeană. România se numără printre țările cu zero proiecte selectate, alături de Bulgaria, Slovenia, Slovacia și Malta. Statele cu cele mai multe proiecte finanțate sunt Germania, Marea Britanie și Franța.
Linia de finanțare este de 600 milioane euro și face parte din programul Horizon 2020 al Comisiei Europene. European Research Council a primit 2.453 de proiecte din care a selectat 301, iar finanțarea medie se ridică la 2 milioane euro. Proiectele selectate acoperă o paletă largă de domenii, de la științele vieții la inginerie și de la schimbări climatice la științe umaniste.

ecologicAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări