Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Linii de finanţare prea mari pentru IMM-uri - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

Linii de finanţare prea mari pentru IMM-uri

10 November 2018 - 02:55 PM Afaceri & Finanţări

FonduriMinisterul Dezvoltării Regionale a publicat spre consultare publică până pe 23 noiembrie 2018 o nouă propunere de Ghid al solicitantului pentru apelul de proiecte Prioritatea de investiții 2.2 - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor din POR 2014-2020.
Până acum, linia de finanțare POR 2.2. IMM prevedea între 200.000 și un milion de euro, dar noul apel urmează să ofere 1-5 milioane euro per proiect. Solicitanții trebuie să contribuie cu minimum 30-55% din valoarea fără TVA, în funcție de dimensiunea firmei și de regiunea de dezvoltare. Creșterea plafoanelor de finanțare la minimum 1 milion de euro pe proiect face ca fondurile să devină greu accesibile antreprenorilor cu putere financiară mai mică, pentru care suma de cofinanțare devine prea mare.

ecologicAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări