Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Apeluri de proiecte de 1,19 miliarde euro - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

Apeluri de proiecte de 1,19 miliarde euro

10 July 2018 - 01:39 PM Afaceri & Finanţări

FonduriApelurile de proiecte lansate prin Programul Operațional Competitivitate (POC) însumează 1,19 miliarde euro, respectiv 75,74% din alocare. Situația la zi a fondurilor europene derulate prin POC a fost prezentată în cadrul Comitetului de Monitorizare reunit pe 7 iunie în prezența reprezentanților Comisiei Europene și ai Fondului European de Investiții.
În prezent, POC are deschise 14 apeluri de proiecte prin care se pot obține finanțări europene de peste 346 milioane euro. Referitor la apelurile închise, în urma evaluării proiectelor depuse au fost semnate 346 contracte de finanțare însumând peste 813 milioane euro. POC 2014-2020 susține investiții care sprijină competitivitatea economică, activități de cercetare, dezvoltare și inovare și tehnologia informației și comunicațiilor.

Irina TomșaAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări