Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Programele Operaționale, accelerate la final de an - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

Programele Operaționale, accelerate la final de an

06 December 2017 - 02:14 PM Afaceri & Finanţări

Finanţarea programelorMinisterul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene va lansa până la sfârșitul anului apeluri de proiecte de peste 2 miliarde euro fonduri europene, potrivit calendarului publicat pe www.fonduri-ue.ro. Apelurile ultimelor săptămâni din 2017 vor include: investiții în infrastructura de educație (31 mil. euro), în infrastructurile sanitare și sociale (125 mil.), eficientizarea energetică a locuințelor și a infrastructurii publice din orașe (76 mil.). Vor fi lansate alocări și pentru dezvoltarea infrastructurii necesare navigației fluviale și maritime (292 mil. euro), celei aeroportuare (33,5 mil. euro), pentru tehnologia informației (50 mil.), crearea de locuri de muncă pentru șomeri și persoane inactive (20 mil.) și accesul egal al cetățenilor la învățare pe tot parcursul vieții (32,5 mil.).

Se mai vizează investiții în integrarea durabilă a tinerilor pe piața muncii (104 mil. euro), dezvoltarea administrației publice și a unui sistem judiciar accesibil și transparent (7,3 mil.), creșterea eficienței în gestionarea și controlul modului în care sunt folosiți banii europeni (91,6 mil.) și sprijinirea activităților comune cu alte state pentru prevenirea dezastrelor naturale (33 mil. euro).

Irina TomșaAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări