Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 AFM a publicat listele cu cei admiși - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

AFM a publicat listele cu cei admiși

06 July 2017 - 09:19 AM Afaceri & Finanţări

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat pe site-ul instituției primele liste cu persoanele juridice acceptate și cu cele respinse în Programul Rabla şi în Programul Rabla Plus, precum și o listă cu persoanele fizice aprobate în Programul Casa Verde. La Programul Rabla au fost acceptate 353 de dosare pentru 1.177 autovehicule și 54 de dosare au fost respinse. La Programul Rabla Plus au fost acceptate 38 de dosare pentru 118 autovehicule (5 electrice hibride și 113 pur electrice) și 5 dosare au fost respinse. Companiile acceptate în Programele Rabla și Rabla Plus 2017 se pot adresa unuia dintre producătorii sau dealerii auto validați, iar persoanele juridice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestații până pe 29 iunie 2017, inclusiv. De asemenea, solicitanții respinși pot depune un nou dosar la sediul AFM până pe 29 septembrie 2017.

În cadrul Programului Casa Verde au fost aprobate 247 de dosare, aferente Bucureștiului și județelor Bihor, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău și Caraș-Severin.

ecologicAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări