Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 GreenWEEE, o nouă investiţie de 4,5 milioane euro - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

GreenWEEE, o nouă investiţie de 4,5 milioane euro

09 June 2017 - 09:07 AM Afaceri & Finanţări

Linie de dezasamblareGreenWEEE International este cea mai mare companie integrată pentru tratarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) din România și una din cele mai moderne din Europa care tratează toate cele 10 categorii de DEEE-uri menționate în legislație. Cu o capacitate de tratare de 100.000 tone pe an, utilizează cinci linii pentru tratare și o linie pentru dezasamblare. Membră a grupului integrat de reciclare Green Group, compania are din 2009 o fabrică de tratare la Buzău pe care urmează să o extindă și să o modernizeze în acest an cu o investiție de 4,5 milioane de euro. Compania a investit deja 3,5 milioane de euro în a doua sa fabrică, situată în județul Cluj.

GreenWEEE și ECOTIC desfășoară în perioada 26 aprilie - 5 iunie a.c., în București, campania „Pentru reciclare, cheamă ajutoare!“, cu scopul de a colecta deșeurile electrice și electronice direct de la domiciliile cetățenilor.

Ramona BuciuAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări