Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Colaborare între Green Group şi ECOTIC pentru colectarea electronicele uzate - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Reciclare & Recuperare

Colaborare între Green Group şi ECOTIC pentru colectarea electronicele uzate

16 January 2017 - 04:20 PM Reciclare & Recuperare

ColaborareO nouă campanie semnată de Green Group şi ECOTIC a oferit bucureştenilor o soluţie mobilă de colectare a electronicelor vechi chiar din pragul casei. SIGUREC MOBIL este un serviciu care se poate accesa din aplicaţia pentru smartphone SIGUREC.

Campania „Omul gospodar reciclează, SIGUREC MOBIL premiază“ a fost lansată în noiembrie 2016 şi s-a adresat locuitorilor Capitalei care au avut de predat echipamente electrice şi electronice vechi. Serviciul SIGUREC MOBIL poate fi accesat fie din aplicaţia de mobil SIGUREC, fie prin telefon la numărul pus la dispoziţie. Astfel, o camionetă este trimisă să preia deşeurile direct de la domiciliu.

„Dacă facem un inventar al lucrurilor pe care le avem depozitate în casă, vom descoperi că pe multe dintre acestea nu le mai folosim. Descărcând aplicația sau printr-un simplu telefon putem să eliberăm spațiul ocupat de un aer condiționat, de un televizor sau de o cafetieră folosind serviciul de colectare deșeuri direct din fața casei, având garanția că acestea ajung direct la fabrica de reciclare GreenWEEE, din Buzău“, a declarat Anda Stancu, manager comunicare Green Group.

Toţi bucureştenii care apelează la serviciul SIGUREC MOBIL sunt recompensaţi, pe loc, cu vouchere de reduceri la cumpărături sau bani. În cadrul campaniei, cei care au predat electronice uzate s-au înscris într-o tombolă ale cărei premii au constat în 20 de aspiratoare.

Obiectivul principal al campaniei l-a constituit dezvoltarea unei atitudini responsabile a populaţiei faţă de deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE) care, prin serviciul SIGUREC MOBIL, ajung direct şi sigur în fabricile de reciclare din România.

ecologicAlte articole in rubrica Reciclare & Recuperare