Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Can Pack Recycling a lansat o nouă investiţie la Deva - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

Can Pack Recycling a lansat o nouă investiţie la Deva

10 December 2016 - 02:24 PM Afaceri & Finanţări

AluminiuCan Pack Recycling a inaugurat în această toamnă un al patrulea punct de colectare a dozelor de aluminiu. Situat în Deva, acesta se alătură altor trei spații de acest gen ale companiei, deschise anterior în Ilfov, Bacău și Cluj. În urma unei investiții de aproximativ 100.000 de euro, noul centru este dedicat colectării și pregătirii dozelor de aluminiu pentru a fi reciclate.

La noul sediu din zona industrială Deva ajung și dozele colectate de către publicul larg în cadrul campaniei „Și mama reciclează!“, pe care Can Pack Recycling și Asociația Alucro - deținătorul licenței Every Can Counts - au inițiat-o în această vară la nivel național, cu sprijinul Auchan România. Proiectul le oferă locuitorilor din Deva posibilitatea să contribuie la reciclarea dozelor de aluminiu prin colectarea lor în aparatul amplasat în hypermarketul Auchan din oraș, dar și ocazia de a câștiga premii oferite în schimbul reciclării.

„Ne propunem ca până la finalul anului să achiziționăm și să procesăm circa 150 tone de doze de aluminiu în noul punct de lucru, iar anul următor să ajungem la cel puțin 550 de tone. În acest moment, dozele de aluminiu vin direct de la gropile de gunoi sau colectori autorizați, dar şi ca rezultat al campaniilor pe care le implementăm. Am întâlnit la Deva oameni preocupați de reciclare, iar rezultatele înregistrate până acum în proiectul «Și mama reciclează!» sunt dovada implicării lor“, a declarat Dragoș Doru, directorul general al Can Pack Recycling.

Şi mama reciclează!

Campania „Și mama reciclează!” continuă și în alte orașe din țară, românii putând colecta dozele de aluminiu în aparatele amplasate în hypermarketurile Auchan participante la campanie. Începând din această lună, numărul premiilor instant a fost suplimentat și, drept urmare, consumatorii mai pot câștiga peste 1.200 de seturi de suc la cutie, bere sau băutură energizantă în urma colectării dozelor de aluminiu. În plus, acestor premii instant li se adaugă cele săptămânale și lunare, numărul total al premiilor oferite pe tot parcursul campaniei crescând și el la peste 3.500. Acestea mai pot fi obținute până la finalul lunii iunie 2017, atunci când campania se va încheia.

În cele cinci luni de la lansarea proiectului, peste 317.000 de doze au fost colectate atât în aparatele din Auchan, cât și în cele amplasate în locații cheie de pe litoralul Mării Negre în sezonul estival sau în București. Printre orașele în care au fost înregistrate cele mai mari cantități de doze de aluminiu se numără: Pitești, Timișoara, Sibiu, Ploiești, Cluj și București.

„Și mama reciclează!“ își propune să ajute la conștientizarea importanței reciclării de către publicul larg și depășirea barierelor ce îngreunează acest proces, prin facilitarea accesului la aparatele speciale de colectare a dozelor din aluminiu. Publicul este așteptat în continuare în hypermarketurile din țară pentru a colecta responsabil. Informații suplimentare despre campanie și reciclarea dozelor din aluminiu pot fi găsite pe site-ul www.reciclaredoze.ro, dar și pe pagina www. facebook.com/simamarecicleaza.

ecologicAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări