Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 500 milioane de euro de la BIRD - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

500 milioane de euro de la BIRD

10 December 2016 - 01:41 PM Afaceri & Finanţări

FinanţareRomânia va semna un acord de împrumut cu Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare în valoare de 500 de milioane de euro, potrivit unui memorandum discutat în ședința de Guvern din 2 noiembrie.

„Măsurile de reformă aferente acestui împrumut se referă în principal la îmbunătățirea sistemului de asistență socială, a managementului și a performanțelor întreprinderilor de stat, a funcționării pieței de energie, măsuri privind cadastrul și publicitatea imobiliară, precum și politica de prevenire și combatere a efectelor schimbărilor climatice. Toate aceste măsuri s-au concretizat prin aprobarea unor acte normative în domeniile de referință“, arată un comunicat al Executivului. Împrumutul va fi rambursat în 2036, iar data limită de tragere este 31 decembrie 2017.

ecologicAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări