Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Mecanisme simplificate pentru infrastructura de transport - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

Mecanisme simplificate pentru infrastructura de transport

10 December 2016 - 01:38 PM Afaceri & Finanţări

Finanţare europeanăProiectele de infrastructură de transport vor fi finanțate prin mecanisme simplificate, arată ordonanța de urgență a Guvernului aprobată pe 16 noiembrie a.c.

„Va fi creat un mecanism ce permite decontarea proiectelor fazate în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare din fonduri europene în valoare de 500 de milioane de euro. Aceste proiecte fazate se află în curs de implementare (exemple: Autostrada Sebeş - Turda, Autostrada Lugoj - Deva). Legislația actuală nu a inclus un astfel de mecanism“, se arată într-un comunicat al Executivului. Constructorii vor putea justifica sumele cheltuite din avansul pentru lucrări la terminarea lucrărilor și nu la finalul anului calendaristic, așa cum se proceda până acum. Guvernul a adăugat că va asigura 234 de milioane de lei pentru magistralele de metrou 4, 5 și 6.

AgerpresAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări