Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Romprest, câştigătoarea „Best Enterprise“ şi „Manager of the year“ la „European Award Night“ 2016 - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

Romprest, câştigătoarea „Best Enterprise“ şi „Manager of the year“ la „European Award Night“ 2016

09 November 2016 - 02:53 PM Afaceri & Finanţări

Acordarea premiilorCompania Romprest Service SA este singura companie de profil din România care a fost desemnată câştigătoarea ediţiei 2016 „European Award Night“ la categoriile „Best Enterprise“ şi „Manager of the year“ în cadrul „Forumului de excelenţă în calitate şi management“ dedicat excelenţei în business la nivel internaţional.

Gala de decernare a premiilor „The Socrates Award Ceremony“ s-a desfăşurat într-un cadru festiv la InterContinental Carlton Cannes Hotel, în prezenţa a peste 150 de invitaţi de elită din cele mai importante domenii de business din toată lumea. Întreaga ceremonie de premiere, organizată de European Business Assembly, a prezentat poveşti de succes ale liderilor de afaceri, tehnologie, ştiinţă şi educaţie, unde reprezentanţii companiei, CEO Elena Barabancea şi CO Owner Isabela Walter au prezentat  performanţa business-ului Romprest în România, primind distincţiile în baza nominalizărilor acordate de The Socrates Nomination Comitee. Distincţiile primite de Romprest reprezintă o recunoaştere internaţională a valorilor şi practicilor companiei care, prin politicile de management integrat, contribuie considerabil la creşterea şi dezvoltarea economică a României.

Premiile şi distincţiile internaţionale EBA sunt semne oficiale de recunoaştere, înregistrate la Oficiul de Brevete britanic

Comitetul Socrates a recomandat compania Romprest pentru premiul „Best Enterprise“ datorită poziției puternice pe piața internațională, dorinței de a continua expansiunea internațională și a calităţii de lider la categoriile selecţionate, precum și a calităţii înalte a serviciilor şi nivelulului de satisfacție a clienților.

The Socrates Nomination Comittee, în cooperare cu partenerii săi din 26 de țări, investighează opinia publică pentru a descoperi lideri contemporani - persoane remarcabile și companii de succes din diferite țări care au adus o mare contribuție la dezvoltarea economiilor naționale și a proceselor sociale pozitive. Compania Romprest Service este cunoscută la nivel regional pentru performanța generală de nivel superior și a fost remarcată de către Comitetul de desemnare.

Compania Romprest Service a îndeplinit toate criteriile necesare pentru „Best Enterprise“ şi „Manager of the year“

Companiile sunt selectate pe baza datelor de statistică, publicitate, evaluare și PR-agenții, a recomandărilor analitice, sociologice, informaționale, precum și pentru performanţele obţinute pe parcursul evoluţiei în zona indicatorilor financiari şi ai implicării în CSR.

Recunoaşterea primită de Romprest din partea Europe Business Assembly (EBA) completează portofoliul companiei şi îi întăreşte poziţia de lider în piaţa de profil din România.

Acordarea premiilor

Cu o experienţă de peste 15 ani de zile, Romprest a reuşit să se menţină în poziţia de top la nivel naţional, ca o entitate dinamică şi prosperă, fiind singura companie de profil din România care a reuşit să câştige an de an cele mai reprezentative premii din partea autorităţilor abilitate.

Scopul „Socrates Awards“ este promovarea continuă a elitelor mondiale, care, prin eforturile lor continue şi performanţele de business, reuşesc să sprijine un schimb de idei și experiențe în rândul comunității internaţionale în domenii cum ar fi economia, politica, educația şi cultura.

Europe Business Assembly (EBA) este o corporație independentă pentru dezvoltarea şi colaborarea în domeniile economic, social și umanitar.

Ca o organizație non-guvernamentală, EBA promovează dezideratul de state-of-the-art la nivelul practicilor economice, în stabilirea relațiilor economice, educaționale, culturale și științifice şi în crearea elitelor naționale şi internaţionale de business.

Acordarea premiilor

Compania Romprest Service, cu un număr de peste 3.500 de angajaţi, este una dintre cele mai mari societăţi de salubrizare din România. De-a lungul celor 15 ani de existenţă, compania a achitat la zi prin plata impozitelor şi taxelor la bugetul de stat, peste 127 milioane de euro, fiind unul dintre marii contribuabili naţionali.

Compania Romprest Service este prezentă la nivel naţional cu serviciile de salubritate, arhitectură peisageră, facility management şi deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie în Bucureşti în Sectoarele 1 şi 5, în Oradea şi în localităţi din judeţele Ilfov, Călăraşi, Prahova şi Bacău.

Din data de 1 decembrie 2015, Compania Romprest Service SA a început colectarea selectivă pe două fracţii, umed şi uscat, la asociaţii de locatari de pe raza teritorial-administrativă a Sectorului 1. Până la sfârşitul anului 2016, Romprest Service SA împreună cu Primăria Sectorului 1 a Municipiului Bucureşti va extinde programul de colectare selectivă pe 2 fracţii şi la ceilalţi beneficiari ai serviciului de salubrizare pe care compania îl prestează în acest sector.

Datorită faptului că o valorificarea superioară a deşeurilor reciclabile se face numai după selectarea lor într-o staţie de sortare, Compania Romprest Service SA a încheiat încă din anul 2011 un contract cu un agent economic autorizat privind preluarea, sortarea şi valorificarea deşeurilor.

ecologicAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări