Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 România are opt proiecte de investiţii pe Planul Juncker - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

România are opt proiecte de investiţii pe Planul Juncker

10 October 2016 - 02:06 PM Afaceri & Finanţări

Finanţare europeanăCa urmare a măsurilor de implementare a Planului Juncker, România are opt proiecte de investiții depuse pe portalul european, în valoare totală de peste 570 milioane de euro, în domenii ca: eficiența energetică, educație sau agricultură ecologică, informează un comunicat al Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri (MECRMA). Alte proiecte, totalizând peste 470 milioane de euro, se află în faza de evaluare a direcțiilor de specialitate ale Comisiei Europene. În analiză se află și 14 solicitări de îmbunătățire a calității proiectelor prin consiliere în cadrul European Investment Advisory Hub.

MECRMA facilitează periodic dis-cuții între BEI și companii cu capital de stat interesate de contractarea împrumuturilor BEI/FESI, iar BEI discută despre finanțare și cu mari companii private.

AgerpresAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări