Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Preselecţie pentru proiectele cu bani europeni - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

Preselecţie pentru proiectele cu bani europeni

07 March 2016 - 04:05 PM Afaceri & Finanţări

FonduriMinisterul Fondurilor Europene a început selectarea de proiecte strategice cu impact la nivel național sau regional, non-majore, din domeniul internet şi telecomunicații, derulate de instituții sau autorități publice centrale, pentru acordarea de asistență retroactivă din Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice (POSCCE) 2007-2013.

Până la acest moment, Autoritatea de Management POSCCE din cadrul MFE împreună cu Organismul Intermediar pentru Societatea Informațională (OIPSI) din Ministerul Comunicațiilor au selecționat din SEAP 115 achiziții publice care aparţin unui număr de 46 de instituții publice centrale, cu o valoare totală estimată de 217,52 mil. euro. Dintre acestea, vor fi selectate cele care îndeplinesc toate condițiile pentru a beneficia de finanțare retrospectivă prin POSCEE.

Ramona BuciuAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări