Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 449 milioane de euro pentru Bucureşti-Ilfov - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

449 milioane de euro pentru Bucureşti-Ilfov

07 January 2016 - 04:23 PM Afaceri & Finanţări

FonduriRegiunea Bucureşti-Ilfov are disponibile finanţări europene prin POR 2014-2020 în valoare de 449 de milioane de euro, iar o mare parte din bani, 300 milioane de euro, vor fi alocaţi pentru proiectele care ţin de Axa 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon. „Specificul pentru regiunea Bucureşti-Ilfov este de regiune mai dezvoltată.

Încadrarea de către Comisia Europeană, pe regulament, ca regiune mai dezvoltată presupune o alocare financiară mai redusă decât pentru alte regiuni. Mai precis nu vom avea finanţare pe Axa 1, centrele de transfer tehnologic, pe Axa 2 care vizează dezvoltarea IMM-urilor, iar Axa principală de finanţare va fi Axa 3“, a declarat Dan Nicula, directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov. POR 2014-2020 are alocate 8,25 miliarde de euro, din care 6,7 miliarde de euro reprezintă sprijinul UE, prin Fondul pentru Dezvoltare Regională, iar aproximativ 1,5 miliarde de euro contribuţia naţională.

AgerpresAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări