Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Cooperare transfrontalieră România - Serbia - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

Cooperare transfrontalieră România - Serbia

11 September 2015 - 03:31 PM Afaceri & Finanţări

Buget alocatProgramul Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, cu un buget de 88,1 milioane de euro, a fost aprobat, în data de 7 august a.c., de către CE, iar primul apel de proiecte ar putea fi lansat în luna septembrie, scrie Agerpres.

Programul continuă finanţarea cooperării transfrontaliere în zona de graniţă româno-sârbă, prin intermediul Instrumentului de Asistenţă pentru Preaderare (IPA II), cu sprijinul UE şi al guvernelor celor două state.

Bugetul total al programului este de 88.124.999 de euro, din care 74.906.248 de euro reprezintă finanţare nerambursabilă din fondurile UE. În cadrul acestei cooperări vor fi alocaţi 21 milioane de euro pentru protecţia mediului şi managementul riscurilor, iar pentru turismul sustenabil, 18 milioane de euro.

Ramona BuciuAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări