Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Un nou împrumut pentru beneficiarii de fonduri europene - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

Un nou împrumut pentru beneficiarii de fonduri europene

13 March 2015 - 05:04 PM Afaceri & Finanţări

FonduriÎn data de 18 februarie 2015, Guvernul României a aprobat un nou împrumut de la Trezoreria Statului pentru a pune la dispoziţia Autorităţilor de Management ale programelor operaţionale resursele necesare pentru plata facturilor către beneficiarii de fonduri europene.

„Guvernul României a aprobat un nou împrumut cu o valoare de 800 de milioane lei, sumă care va fi folosită pentru plata beneficiarilor. Obligaţia statului român este să asigure resursele necesare pentru plata beneficiarilor la timp, fapt care facilitează implementarea proiectelor şi asigură premisele necesare pentru absorbţia fondurilor UE. Atenționez, din nou, că implementarea proiectelor din cadrul tuturor programelor trebuie accelerată semnificativ în acest an în care mai putem atrage fondurile alocate pentru perioada de programare 2007-2013”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

ecologicAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări