Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 ArcelorMittal continuă investiţiile în România - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

ArcelorMittal continuă investiţiile în România

13 March 2015 - 04:37 PM Afaceri & Finanţări

ArcelorMittal Galaţi a decis să investească într-o linie de produse prevopsite, care urmează să fie complet funcţională la mijlocul anului 2016, informează Economica.net. Acest lucru arată că numărul unu mondial de pe piaţa oţelului îşi continuă investiţiile în România, în ciuda condiţiilor dificile de piaţă. „Această investiţie întăreşte angajamentul ArcelorMittal de a continua să investească în România. În timp ce Combinatul de la Galaţi a înregistrat pierderi operaţionale pe parcursul ultimilor cinci ani, Grupul ArcelorMittal a injectat peste 200 de millioane de euro de când a început criza“, a declarat Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galaţi.

Această investiţie va permite combinatului siderurgic să acopere o categorie largă de segmente precum: acoperişuri, sisteme de scurgere, panouri sandwich, panouri pentru răcitoare ori frigidere industriale şi altele.

Ramona BuciuAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări