Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Două apeluri pentru propuneri de proiecte în cadrul Programului RO04 „Reducerea substanțelor periculoase“ - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

Două apeluri pentru propuneri de proiecte în cadrul Programului RO04 „Reducerea substanțelor periculoase“

11 October 2014 - 02:13 PM Afaceri & Finanţări

ProiecteÎn data de 05.09.2014, Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice în calitate de Operator de Program a lansat două apeluri pentru propuneri de proiecte în cadrul Programului RO04 „Reducerea substanțelor periculoase“, program finanțat în cadrul Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009 - 2014:

Apel pentru propuneri de proiecte nr. 1: „Instrumente suport pentru luarea deciziilor“. Bugetul disponibil total pentru această cerere de propuneri de proiecte este de 7.145.770 euro. Suma minimă și maximă a grantului per proiect: valoarea minimă a grantului solicitat este 1.000.000 euro, iar valoarea maximă este 1.500.000 euro. Solicitanții eligibili pentru această cerere de propuneri de proiecte: autorități și instituții publice;

Apel pentru propuneri de proiecte nr. 2: „Campanii de formare și conștientizare“. Bugetul disponibil total pentru această cerere de propuneri de proiecte este de 1.188.372 euro. Suma minimă și maximă a grantului per proiect: valoarea minimă a grantului solicitat este 250.000 euro, iar valoarea maximă este 500.000 Euro. Solicitanții eligibili: autorități și instituții publice.

Termen limită pentru transmiterea Propunerilor de proiecte este 5 noiembrie 2014, ora 17:00 moment real de livrare.

Cererile pentru propuneri de proiecte vor fi depuse într-un plic sigilat trimis prin poştă, prin scrisoare recomandată, prin curier sau cu predare directă (confirmarea de primire semnată şi datată va fi predată persoanei care livrează plicul) la sediul Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice: Bd. Libertății, Nr. 12, Bucureşti, Sectorul 5, România. În cazul în care propunerea de proiect este trimisă prin poştă, solicitanții trebuie să ia în considerare și perioada efectivă de livrare a propunerilor de proiect (urmată de înregistrare) la sediul Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice pentru a se încadra în termenul limită de depunere.

Cererea de finanțare împreună cu anexele obligatorii se vor elabora în limba română şi în limba engleză.  Se vor depune în 2 exemplare imprimate (un original şi 1 copie, marcate în mod adecvat), împreună cu 1 CD/DVD conținând varianta electronică a documentelor (format Word şi PDF). Fiecare componentă a cererii de finanțare (formular, anexe, buget etc.) va face obiectul unui document electronic separat. În cazul în care există diferențe între versiunea pe suport de hârtie şi cea electronică, versiunea pe suport de hârtie va prevala.

Informații suplimentare cu privire la apelurile pentru propuneri de proiecte lansate, datele de contact precum și documentele suport pot fi găsite/accesate pe website-ul dedicat, la adresa: www.eeagrantsmediu.ro.

Ministerul Mediului şi Schimbărilor ClimaticeAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări