Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 93 de firme vor primi peste 80 de milioane de euro - Afaceri & Finanţări | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Afaceri & Finanţări

93 de firme vor primi peste 80 de milioane de euro

01 July 2014 - 12:57 PM Afaceri & Finanţări

Ministerul Fondurilor Europene, coordonatorul activităţii Autorităţii de Management POS CCE, anunţă că se va suplimenta bugetul apelului pentru proiectele de investiţii mari pentru IMM-uri. Astfel, până la sfârşitul lunii iunie a.c. vor fi semnate toate contractele de finanţare pentru proiectele care au obţinut minimum 60 puncte, conform prevederilor Ghidului solicitantului, şi se află pe lista de rezervă aferentă operaţiunii „Sprijin financiar cu o valoare cuprinsă între 1.065.001 lei şi 6.375.000 lei acordat pentru investiţii pentru IMM“.

„Fac un apel către toate IMM-urile care se regăsesc pe lista publicată pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene să depună toate documentele necesare pentru a semna contractele până la sfârşitul acestei luni, dată după care expiră schema de ajutor de stat“, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

ecologicAlte articole in rubrica Afaceri & Finanţări