Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Planurile de gestionare a deșeurilor reprezintă o prioritate strategică - Actualitate | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Actualitate

Planurile de gestionare a deșeurilor reprezintă o prioritate strategică

09 March 2020 - 02:01 PM Actualitate

179-23_lrMinistrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a participat pe 12 februarie a.c. la reuniunea de lucru privind stadiile de pregătire a Planurilor Județene pentru Gestionarea Deșeurilor și a Planului pentru București.
„Realizarea planurilor pentru gestionarea deșeurilor până la finalul anului 2020 reprezintă o prioritate strategică la nivel național, având în vedere că în baza acestora vom promova noi proiecte de investiții în sprijinul cetățenilor și comunităților locale, pentru care putem accesa fonduri europene substanțiale în noua perioadă de programare“, a declarat ministrul.
Reuniunea organizată de Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare a avut loc în contextul în care România are de recuperat decalaje foarte mari în îndeplinirea obiectivelor din Directiva cadru deșeuri.

Irina TomşaAlte articole in rubrica Actualitate