Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Romenvirotec: expoziţie dedicată mediului - Actualitate | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Actualitate

Romenvirotec: expoziţie dedicată mediului

01 September 2017 - 02:53 PM Actualitate

În perioada 11-14 octombrie 2017 va avea loc la Romexpo ediția cu numărul 24 a Romenvirotec, expoziție internațională de tehnologii și echipamente pentru protecția mediului. În acest an, tema expoziției este „Soluții inovatoare pentru un oraș verde“. Principalele subiecte vor fi: economisirea energiei și protejarea mediului în propria casă, reciclarea deșeurilor și folosirea produselor ecologice (protejarea mediului în timpul liber), izolarea fonică, reducerea poluării aerului, case eco/bio, transportul ecologic, tehnologii de reciclare, tratare și eliminare a deșeurilor medicale și alimentare, folosirea tehnologiilor de tratare a apelor.

Evenimentul va include conferințe, seminare și ateliere despre eficiența energetică, resursele regenerabile de energie și progresul tehnologic din domeniu.

Irina TomșaAlte articole in rubrica Actualitate