Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Mai multe fonduri norvegiene pentru România - Actualitate | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Actualitate

Mai multe fonduri norvegiene pentru România

08 November 2016 - 03:34 PM Actualitate

FonduriNorvegia va acorda României 502 milioane de euro în exerciţiul 2014-2021, după ce la Bucureşti reprezentanţii celor două state au semnat memorandumurile de aprobare a mecanismelor SEE şi Fondul Norvegian, potrivit Mediafax.

Faţă de exerciţiul de finanţare 2009-2014, România primeşte cu 200 de milioane de euro mai mult şi astfel devine statul cu cea mai mare finanţare din Europa, la egalitate cu Polonia.

Potrivit Ministerului Fondurilor Europene, în finanţările anterioare nu au fost anunţate corecţii bugetare în proiectele implementate prin fondul norvegian, motiv pentru care promotorii de la noi se pregătesc să anunţe că au absorbit în totalitate fondurile. Norvegia are două forme de contribuţie către statele Uniunii Europene: o contribuţie proprie, prin EEA grants şi Norway Grants, dar şi una alături de Islanda şi Liechtenstein.

ecologicAlte articole in rubrica Actualitate