Warning: opendir(/home/reco4828/public_html/_public/content/coperti/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home2/reco4828/arhiva.ecologic.rec.ro/application/controllers/Coperta.php on line 24
 Un ministru nou pentru banii europeni - Actualitate | Ecologic
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Cititi politica cookies.

Actualitate

Un ministru nou pentru banii europeni

13 June 2016 - 12:05 PM Actualitate

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor EuropeneÎn data de 27 aprilie 2016, Cristian Ghinea a fost învestit în funcția de ministru al Fondurilor Europene. Noul ministru a lucrat ca expert în peste 20 de proiecte din domeniile: politici europene anticorupție, integritate publică, reprezentarea României la nivelul Uniunii Europene, inițiative în relația cu Republica Moldova și s-a remarcat ca expert în politici europene. Prioritățile acestuia vor fi axate pe două direcții principale: rezolvarea problemelor urgente, esențială pe termen scurt, și eficientizarea unor proceduri, cu impact pe termen mediu și lung.
Acesta a mai declarat că în perioada imediat următoare va pune bazele unui mecanism de transparență și monitorizare prin care societatea civilă și mediul academic să urmărească fiecare proiect de dimensiune mare implementat de instituțiile publice.

Ramona BuciuAlte articole in rubrica Actualitate